Turforslag på Kreta

Her er et par forslag til dagture med bil på Kreta. De koncentrerer sig alle om det centrale Kreta, da det er her vores feriebolig ligger. Og de starter og slutter alle ved vores feriehus i Exantis. Men selvfølgelig kan enhver lade sig inspirere af vores beskrivelser til at opleve Kreta, kulturen og de store naturoplevelser på øen.

Margarites, Moni Arkadiou og Rethymnon

Denne tur tager dig til keramiklandsbyen Margharites med sin århundredgamle tradition for pottemageri efterfulgt af et besøg på det smukke kloster af Arkadi og endelig til Rethymnon med sin tyrkiske og venetianske arkitektur i den gamle bydel ved havnen.

Messara sletten

Udforsk den sydlige del af det centrale Kreta. Besøg de arkæologiske steder Gortyn og det minoiske palads Festos, den maleriske landsby Vori og dens interessante folklore museum inden turen går til Matala for en kølende dukkert i det Libyske Hav.

Knossos og Vossakos kloster.

Besøg den største attraktion på Kreta, Paladset i Knossos og følg den gamle landevej gennem smukke landskaber og pittoreske landsbyer langs kanten af ​​Psiloritis bjergene. Besøg det smukke Vossakos Kloster på vejen tilbage til Villa Talea og Exantis.