Det har tidligere gæster skrevet...For os har det været en mental rejse, den ro og stilhed, de smukke bjerge og det fantastiske hus og de venlige mennesker, det hele gik bare op i en højere enhed.
Hvis jeg lukker øjnene kan jeg stadig høre stilheden og se bjergene hele vejen rundt om huset og når jeg så lukker øjnene op kan jeg se ørnen der svæver ned over bjerget. Og at have egen pool var også bare helt i top.I skal have tusind tak fordi vi måtte leje huset og vi håber at vende tilbage.
Fam. Jørgensen

Det har været et dejligt ophold i huset med dets ufattelig smukke omgivelser - ikke mindst her i april.
Fam. Nielsen

Helt fantastisk beliggenhed, der gik omkring 2 dage før man havde vænnet sig til stilheden og den storslåede udsigt, ren afslapning for krop og sjæl.
Fam. Porsmose

Vores familie nød hvert minut i jeres skønne hus. Udsigt, pool, beliggenhed og det dejlige hus gav os en ferie vi ikke vil hjem fra!
Fam. Bøgeskov-Jensen

Det har været vidunderligt. Huset ligger perfekt uforstyrret så ferie kan nydes uden turister. Dejlig gå afstand til den lille landsby med kun 56 indbyggere, der er så imødekommende og venlig. Vi kommer igen. Skal opleves igen med det kendskab vi nu fået til området.
Fam. Larsen

Er lige kommet hjem efter en skøn uge i jeres helt vidunderlige hus :-) Det har været en oplevelse uden lige. Huset, naturen, landsbyen og dens beboere, ja alt, også vejret, var bare perfekt. Det er ikke sidste gang :-)
Pia og Per Hansen

Mange tak for leje af jeres dejlige hus. Det var ren luksus at bo der. Det må have kostet en del uro i maven inden det stod færdigt, som I lige ville have det.:) Jeres valg af farven på fliser udenfor er kanon. Jeres lille have er godt indrettet med roser som velkomst hilsen.
Vi nød ferien i fulde drag og havde god hjælp af jeres informationer på nettet samt det I havde fortalt os. Vi fik en fantastisk behandling af fruen i huset, hvor vi hentede nøglen. Hils hende og sig vi rigtig godt kunne lide hendes mad. Præstefruen kom også for at se om vi var tilfredse - fantastisk!
Fam. Thomsen

Vi har besøgt Grækenland - inklusive Kreta - et hav af gange efterhånden. Men det er da første gang vi har oplevet en bolig af Villa Taleas standard. Al ting fungerer, som det skal, og såvel hus som indretning er en æstetisk nydelse. Beliggenheden er helt perfekt, hvis man søger et sted med fred og ro, som samtidig er let at komme til og fra. Vi havde rigtig svært ved at forlade huset for at tage på tur, for vi nød stedet i fulde drag hver dag i den uge, vi var der. Vi kommer helt sikkert igen en anden gang.
Hilsen Lars og Linda fra Gladsaxe.

Vidunderligt hus i smukke omgivelser - absolut ikke sidste gang at vi har besøgt Villa Talea.
Fam. Arp

Vi har haft en super ferie i Villa Talea. Som vores søn sagde: "Det er sjældent at beskrivelse og billeder lever op til forventningerne, men det gør de så sandeligt her. Skønt - skønt." Også den service og gæstfrihed vi har mødet fra de lokale i byen har været over al forventning :o) Vi håber alle,at det ikke er sidste gang vi får mulighed for at holde ferie i Villa Talea. Tak for en vidunderlig oplevelse.
Fam. Hansen

Et perfekt sted at have som base på Kreta. Når man besøger Kreta er det nødvendigt at have en bil og så ligger Villa Talea perfekt. I rolige omgivelser ved en lille hyggelig landsby med en utrolig gæstfri lokal (meget lokal) Taverna. Men alligvel er hele øen indefor rækkevidde med bilen.
Fam. Petersen

Huset er en perle, også med de smukke omgivelser, og fint med den lokale tilknytning.
Fam. Smedegaard

Vi har haft en skøn, skøn ferie i jeres dejlige hus. Det bliver ikke sidste gang i Villa Talea, man kan jo ikke rejse andre steder hen nu, hvor man er blevet endnu mere forelsket i det dejlige sted ...
Monna Plum