1,2,3 ..Sådan lejer du Villa Talea


1 Vælg din ønskede ferieperiode

Brug vores online kalender og vælg de datoer, hvor du vil leje vores feriebolig. (Minimum lejeperioden er en uge). Udfyld derefter en enkel formular og tryk på 'send'-knappen. Du har nu lavet en foreløbig reservation af vores feriehus.

Vi sender derefter en email til den adresse, du har opgivet. Her vil du modtage alle de nødvendige oplysninger om betaling m.v.

BEMÆRK VENLIGST: Din reservation er ikke sikret før du har betalt 25% af lejebeløbet i depositum. (For reservationer, der foretages mindre end 6 uger før planlagt ankomst gælder, at hele beløbet er forfaldent til betaling straks).


2 Betal depositum for at sikre reservationen

I den email, du får som svar på din foreløbige reservation får du også et link så du kan betale online med dit kreditkort via PayPal.
Hvis du hellere vil betale via bankoverførsel får du også de nødvendige informationer hertil.

Når vi har registreret at depositum er betalt vil din reservation blive endeligt bekræftet.


3 Afregn restbeløbet

Vi beder om at de resterende 75 % af huslejen + et sikkerhedsdepositum på 250,- euro (som refunderes, hvis der ikke er skader / mangler) bliver betalt senest seks uger før ankomst.
Så snart vi har registreret modtagelsen af den samlede betaling fremsender vi en bekræftelse og en kørevejledning til Villa Talea.


Har du særlige behov?

Kontakt os meget gerne. Vi vil gøre, hvad vi kan, for at imødekomme alle ønsker. Man kan bruge 'besked' feltet i booking formularen.


Kommentarer eller spørgsmål?

Har du kommentarer eller spørgsmål, som ikke drejer sig om at leje Villa Talea, eller er der ting, du gerne vil vide inden du evt. booker, kan du sende en mail ved at klikke her.